• 8d14d284
  • 86179e10
  • 6198046e
  • QUM-80 kualitas dhuwur beton pindho daya mesin trowel Ride On Type Concrete Power Trowel

    QUM-80 kualitas dhuwur beton pindho daya mesin trowel Ride On Type Concrete Power Trowel

    Dilengkapi daya dinamis

    Trowel daya numpakbisa digunakake ing finishing lumahing dalan beton, Teras, boatard, bandara lan lantai etc.

    1. Kacepetan punika 150 révolusi saben menit sak construction, karo efficiency dhuwur lan efek apik

    2. Gearbox beban abot, bocor lenga suhu dhuwur ora diidini

    3. A macem-macem opsi agul-agul, saéngga construction luwih apik lan luwih cepet

    4. Mesin bensin silinder kembar Honda, kuat lan dipercaya

    5. Sistem transmisi efisiensi dhuwur kanggo njamin output mesin sing efektif

    企业微信截图_17011489392706

  • QUM-65 DYNAMIC KP460E Edging Power Trowel Series karo CE for sale

    QUM-65 DYNAMIC KP460E Edging Power Trowel Series karo CE for sale

     

    Trowel daya numpakbisa digunakake ing finishing lumahing dalan beton, Teras, boatard, bandara lan lantai etc.

     

    1. Efisiensi kerja sing dhuwur, siji jinis nyopir mesin padha karo enem jinis mlaku

     

    2. Operasi fleksibel.Ukuran mesin luwih cilik tinimbang 1m lan 1.2m, lan bisa adaptasi kanggo kerja ing wilayah sing sempit

     

    3. Kacepetan permukaan kerja cepet, lan piring kerja dadi 160 saben menit, saengga efek koleksi cahya luwih apik

    企业微信截图_1701141582626

  • QJM-800 Mlaku konco aluminium beton daya trowel geter beton daya trowel
  • DJM-600 600mm / 24 inci diameteripun elektrik mini beton daya trowel

    DJM-600 600mm / 24 inci diameteripun elektrik mini beton daya trowel

    DYNAMIC Edger Trowel nggunakake gearbox tugas abot kanthi kinerja lan daya tahan sing apik.

    Motor frekuensi dhuwur digunakake kanggo daya, kanthi kacepetan cepet lan efisiensi dhuwur.

    Desain gagang lipat, trep kanggo transportasi lan panyimpenan.

    Sistem plastering sing kuat, stabil lan dipercaya.

    企业微信截图_16922397232777

  • QUM-96HA 2,4 m/96 inch diameter kerja kontrol hidrolik ride-on trower

    QUM-96HA 2,4 m/96 inch diameter kerja kontrol hidrolik ride-on trower

    Dynamic Ride-on Trowel seri bisa nemen nambah efficiency karya kanggo lumahing beton wungu tempel lan trowel, Gamelan metu Digunakake digunakake ing bangunan gedhe lemah kayata pabrik, warehousesquare lan ing

    ◆Sistem kemudi jinis hidrolik kanthi respon cepet lan kontrol sing gampang

    ◆Operasi numpak nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah efisiensi kerja

    ◆ Kanthi rotor dual, bobot luwih abot lan kompaksi luwih apik, efisiensi luwih dhuwur tinimbang trowel daya mlaku-mlaku Anon-tumpang tindih dirancang kanggo rong panci sing digunakake

    ◆Desain barycenter Low nyedhiyakake operasi sing stabil

    ◆ Daya kuwat sing diwenehake dening mesin bensin Honda utawa Kohler

    ◆Kiwa lan tengen desain 5 lading, asil compaction luwih apik

    企业微信截图_17011502392223

  • QUM-96 2.4 m/96 inch diameter kerja kontrol manipulasi mekanik ride-on trower

    QUM-96 2.4 m/96 inch diameter kerja kontrol manipulasi mekanik ride-on trower

    Dynamic Ride-on Trowel seri bisa nemen nambah efficiency karya kanggo lumahing beton wungu tempel lan trowel, Gamelan metu Digunakake digunakake ing bangunan gedhe lemah kayata pabrik, warehousesquare lan ing

    ◆Sistem kemudi jinis manipulasi mekanik kanthi respon cepet lan kontrol sing gampang

    ◆Operasi numpak nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah efisiensi kerja

    ◆ Kanthi rotor dual, bobot luwih abot lan kompaksi luwih apik, efisiensi luwih dhuwur tinimbang trowel daya mlaku-mlaku Anon-tumpang tindih dirancang kanggo rong panci sing digunakake

    ◆Desain barycenter Low nyedhiyakake operasi sing stabil

    ◆ Daya kuwat sing diwenehake dening mesin bensin Honda utawa Kohler

    ◆Kiwa lan tengen desain 5 lading, asil compaction luwih apik

    企业微信截图_17011530532074

  • QUM-65 Dua piring kerja 800mm/30in Mesin Bensin Ride-on trowel

    QUM-65 Dua piring kerja 800mm/30in Mesin Bensin Ride-on trowel

    Trowel daya numpak bisa digunakake ing finishing permukaan dalan beton, teras, boatard, bandara lan lantai lsp.

    1. Efisiensi kerja sing dhuwur, siji jinis nyopir mesin padha karo enem jinis mlaku

    2. Operasi fleksibel.Ukuran mesin luwih cilik tinimbang 1m lan 1.2m, lan bisa adaptasi kanggo kerja ing wilayah sing sempit

    3. Kacepetan permukaan kerja cepet, lan piring kerja dadi 160 saben menit, saengga efek koleksi cahya luwih apik

    4. Mesin bensin Honda, pangopènan prasaja, kinerja stabil lan dipercaya

    5. Kothak turbin beban abot kanthi peralatan gedhe kanthi efektif bisa ngilangi panas lan nyegah bocor lenga suhu dhuwur

    企业微信截图_17012187339904
  • QJM-1200 1.2m / 46inch kerja diameteripun lumaku-konco trowel daya

    QJM-1200 1.2m / 46inch kerja diameteripun lumaku-konco trowel daya

    Dynamic Handle Trowel seri bisa nemen nambah efficiency karya kanggo lumahing konkrit wungu tempel lan trowel, Gamelan metu.Digunakake kanggo mbangun lemah area gedhe kaya pabrik, gudang, alun-alun lan liya-liyane.

    Kothak gear sing dibangun kanthi kinerja lan daya tahan sing dhuwur

    Saklar safety bisa mateni mesin sekaligus kanggo njamin keamanan operator

    Nangani luwes kanggo dhuwur operator beda

    Blades sing seimbang kanthi dinamis nalika mlaku

    Pegangan gaya sepeda kasedhiya

    企业微信截图_16922431184430
  • QJM-1000 1m / 36inch lumaku konco daya trowel semen beton

    QJM-1000 1m / 36inch lumaku konco daya trowel semen beton

    Dynamic Walk-konco Power Trowel Series diameteripun 24/30/36/45 inci kualitas Stabil lan kinerja dipercaya.

    Kothak gear sing dibangun kanthi kinerja lan daya tahan sing dhuwur.

    Saklar safety bisa mateni mesin sekaligus kanggo njamin keamanan operator.

    企业微信截图_1692238328353
  • DJM-1000 Dhuwur kacepetan variabel frekuensi motor Power Trowel safety lan pangayoman lingkungan

    DJM-1000 Dhuwur kacepetan variabel frekuensi motor Power Trowel safety lan pangayoman lingkungan

    Trowel listrik dinamis nduweni kinerja sing dipercaya lan panggunaan sing nyaman, lan akeh dipuji dening para pelanggan.
    1. Daya motor, gampang digunakake, konsumsi energi sing sithik, ora ana emisi knalpot, aman lan ramah lingkungan
    2. 140 révolusi saben menit kanggo efek construction luwih.
    3. Aluminium casting turbin kothak, nyediakake torsi kuwat
    4. Déwan agul-agul tliti dhuwur ndadekake mesin miwiti luwih lancar
    5. Macem-macem spesifikasi agul-agul bisa dipilih kanggo nyukupi macem-macem syarat operasi.

    企业微信截图_16704608663306

  • QUM-78HA Hydraulic kontrol loro 36 inch / 1m diameteripun cakram Power Trowel

    QUM-78HA Hydraulic kontrol loro 36 inch / 1m diameteripun cakram Power Trowel

    DYNAMIC driving trowel nduweni kacepetan kerja sing cepet lan efisiensi konstruksi sing dhuwur, sing bisa adaptasi karo macem-macem konstruksi lantai beton lan akeh dipuji dening para pelanggan.

    1. Kontrol nangani hidrolik, setir fleksibel lan operasi sing nyaman

    2. Heavy mbukak gearbox gedhe, ora bocor lenga suhu dhuwur

    3. Sistem transmisi efisien, stabil lan dipercaya

    4. Narik wheel, trep kanggo obah lan nangani

    5. Piranti angkat agul-agul sing dipercaya, konstruksi sing luwih stabil

    企业微信截图_17011539287005

  • QJM-600 24 inch piring kerja mesin bensin edger torwel

    QJM-600 24 inch piring kerja mesin bensin edger torwel

    Torwel edger bisa digunakake kanggo pambangunan macem-macem lantai konkrit kayata tembok, kolom, kamar lan garasi lemah.

    Wis piring protèktif karo ngudani karet, kang bisa cedhak tembok kanggo ngindhari karusakan ing tembok.Ngapikake efisiensi kerja ing lingkungan sing sempit.

    企业微信截图_16922394539624

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2