Shanghai Jiezhou Engineering & Mechanism Co., Ltd. didegaké ing 1983. Swara taun, perusahaan wis fokus ing riset

lan pangembangan, produksi lan dodolan peralatan beton lan aspal peralatan compaction viscous.Produk kanthi ketat

ngleksanakake standar ISO9001, 5S, CE, teknologi canggih lan kualitas dipercaya.Kita duwe dhukungan teknis lengkap

lan layanan sawise-sales, lan pelanggan kita dumunung ing luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindhenging negara.

Kita setya ngupayakake kinerja sing apik banget lan dadi konstruksi kelas donya

supplier peralatan.Matur nuwun kanggo ngunjungi situs web kita. Yen sampeyan butuh bantuan, hubungi kita

Whatsapp: +86 18917347702
E-mail: sales@dynamic-eq.com

Produk Unggulan

Pilih kita

Adhedhasar China lan ngadhepi jagad, perusahaan Jiezhou bakal, kaya biasane, nyedhiyakake peralatan konstruksi ringan sing berkualitas lan solusi teknis sing gegandhengan karo pangguna ing saindenging jagad.

  • Misi Inti

    Bantuan kanggo ngangkat standar konstruksi, mbangun urip sing luwih apik.

  • Nilai inti

    Bantuan kanggo prestasi pelanggan Kejujuran ...

  • Tujuan

    Ngupaya super excellence, dadi supplier kelas siji ...

Warta paling anyar